Det rigtige budskab, til de rigtige mennesker, på det rigtige tidspunkt

Vi bruger verdens største sociale netværk til at nå dine mål for din virksomhed

Facebook- og Instagram annoncering

Vi arbejder som din egen marketingafdeling, og optimerer hele tiden på din annoncering.

Opsætning, dataanalyse, tracking, optimering og contentproduktion er elementer, som vi konstant arbejder med for at forbedre din annoncering.

Kilde: DR Medieforsknings årlige rapport 2022

Verdens største butiksvindue

Forestil dig verdens største butiksvindue, hvor 1,98 milliarder mennesker dagligt kigger ind. Udover det enorme antal mennesker, der kigger ind, har du muligheden for at placere dine produkter lige foran dem, der har den største interesse. Dette er muligt med Meta (Facebook, Instagram, Messenger og WhatsApp).

Vi har valgt Meta som annonceringsplatform, fordi der er et kæmpe potentiale for din virksomhed derinde.

Med den rette indsats kan vi finde frem til de helt rigtige målgrupper og kommunikere et budskab, der taler direkte til dem. Jo skarpere den proces er, jo bedre bliver dine resultater.

Det er kernen i vores arbejde.

Godt content er vejen til god performance

Det kan være udfordrende at producere godt og ikke mindst nok indhold selv. Vores erfaring viser, at det ofte er mængden og kvaliteten af indholdet, der bremser vejen til målet.

Derfor samarbejder vi med dygtige indholdsproducenter for at sikre høj kvalitet, god performance og et kontinuerligt flow.

Er du i tvivl?

Vi har samlet de hyppigste spørgsmål, som vi håber giver svar på dine spørgsmål

Vi kommer altid med sparring i forhold til de indsigter vi får via din annoncering. Vi har også en god forretningsforståelse, både igennem erfaring, men også uddannelsesmæssigt, qua bachelor i Innovation & Entrepreneurship. Du kan derfor altid søge sparring og rådgivning i et samarbejde hos os. Det er ganske enkelt en del af ”pakken”.  

Vi arbejder ikke med en fast pris, da vi ikke har standardløsninger. Det vi laver for dig, skal matche dit- og din virksomheds behov, for at give de bedst mulige resultater. 

Lad os derfor tage en snak om, hvor du gerne vil hen med din virksomhed. Så snakker vi pris derefter.

Ring på
22 54 41 30

 

Dit annoncebudget afhænger af den målgruppe du skal sælge til og hvilket produkt du skal sælge. Vi går efter at øge annoncebudgettet, i takt med at vi får testet af hvad der virker bedst, så pengene bliver brugt optimalt.

For at kunne opnå resultater er der dog nogle tommelfingerregler:

  • E-com skal man generelt regne med at starte på 9000 kr. pr. mdr. 
  • Ved leadgenerering kan man starte med et lavere budget.

HUSK dette er kun tommelfingerregler og vi anbefaler altid at du tager fat i os, så vi kan få afdækket dit behov og ønskede resultater.

Det er rigtig vigtigt, at dit content er godt. Derfor arbejder vi sammen med dygtige content creators som producerer ud fra vores anvisninger. På den måde, bliver produktionen lavet på baggrund af de indsigter vi får, i takt med at I får mere data, og udfører løbende tests. Vi står for alt kommunikationen omkring produktionen. 

Du har også mulighed for selv at stå for produktionen. Her er det super vigtigt, at du har en kontinuerlig proces omkring det, og at du har det klar til tiden, så vi har gode forudsætninger for at skabe resultater for dig.  

Vi sørger for at skrive det indhold som skal bruges. Vi ligger det dog altid til godkendelse hos dig, i en overskuelig skabelon, inden noget bliver sat live. Vi sætter os grundigt ind i din forretning, så vi kan kommunikere det rigtige budskab.  

MicrosoftTeams-image

Lad os tage en snak!

Du er kun et 30 min. kald fra at finde ud af om vi er din vækstpartner
Skip to content