Et stærkt ad-on til din virksomhed

Vi er et dedikeret nordjysk team, som arbejder tæt sammen med vores kunder. Vi ser samarbejdet som om, vi er din egen selvledede marketingafdeling.

Du vil opleve, at Finesse Marketing ikke bare er et online marketingbureau. Vi støtter dig ud fra vores egen erfaring som kunder samt vores stærke uddannelsesmæssige baggrund, hvilket adskiller os fra andre bureauer. Dette gør os til en kompetent sparringspartner for dig og din virksomhed.

Christoffer Johansen

cj@finessemarketing.dk

Uddannelse
Marketing Management
PBA Innovation & Entrepreneurship

Mikkel Nesager

mn@finessemarketing.dk

Uddannelse
Commerce Management
PBA Innovation & Entrepreneurship

Er du i tvivl?

Vi har samlet de hyppigste spørgsmål, som vi håber giver svar på dine spørgsmål

Vi kommer altid med sparring i forhold til de indsigter vi får via din annoncering. Vi har også en god forretningsforståelse, både igennem erfaring, men også uddannelsesmæssigt, qua bachelor i Innovation & Entrepreneurship. Du kan derfor altid søge sparring og rådgivning i et samarbejde hos os. Det er ganske enkelt en del af ”pakken”.  

Vi arbejder ikke med en fast pris, da vi ikke har standardløsninger. Det vi laver for dig, skal matche dit- og din virksomheds behov, for at give de bedst mulige resultater. 

Lad os derfor tage en snak om, hvor du gerne vil hen med din virksomhed. Så snakker vi pris derefter.

Ring på
22 54 41 30

 

Dit annoncebudget afhænger af den målgruppe du skal sælge til og hvilket produkt du skal sælge. Vi går efter at øge annoncebudgettet, i takt med at vi får testet af hvad der virker bedst, så pengene bliver brugt optimalt.

For at kunne opnå resultater er der dog nogle tommelfingerregler:

  • E-com skal man generelt regne med at starte på 9000 kr. pr. mdr. 
  • Ved leadgenerering kan man starte med et lavere budget.

HUSK dette er kun tommelfingerregler og vi anbefaler altid at du tager fat i os, så vi kan få afdækket dit behov og ønskede resultater.

Det er rigtig vigtigt, at dit content er godt. Derfor arbejder vi sammen med dygtige content creators som producerer ud fra vores anvisninger. På den måde, bliver produktionen lavet på baggrund af de indsigter vi får, i takt med at I får mere data, og udfører løbende tests. Vi står for alt kommunikationen omkring produktionen. 

Du har også mulighed for selv at stå for produktionen. Her er det super vigtigt, at du har en kontinuerlig proces omkring det, og at du har det klar til tiden, så vi har gode forudsætninger for at skabe resultater for dig.  

Vi sørger for at skrive det indhold som skal bruges. Vi ligger det dog altid til godkendelse hos dig, i en overskuelig skabelon, inden noget bliver sat live. Vi sætter os grundigt ind i din forretning, så vi kan kommunikere det rigtige budskab.  

MicrosoftTeams-image

Lad os tage en snak!

Du er kun et 30 min. kald fra at finde ud af om vi er din vækstpartner
Skip to content