Opstået fra kundesiden

”En ting, der frustrerede mig, var at bureauerne skulle have deres fulde betaling, uanset om samarbejdet gik godt eller dårligt.”

Finesse Marketing har sin start i oplevelser fra kundesiden hos forskellige marketingbureauer. I 2017 stiftede jeg virksomheden EFAS, og ikke længe efter kom behovet for at nå ud til nye kunder. Derfor startede de første samarbejder med forskellige bureauer, som gav en masse indsigter og oplevelser som bureaukunde.

Jeg oplevede alt fra tvivl om, hvad der blev arbejdet med, fejlopsætninger og fejlrapporteringer til grundlæggende ikke at føle, at min virksomhed og jeg var i fokus.

En ting, som grundlæggende gik mig på var, at uanset om det gik okay eller dårligt, så skulle bureauerne have deres fulde betaling. Jeg følte, at jeg som kunde skulle ”satse” mine midler, som særligt i starten var sparsomme, hvorimod bureauerne uanset, hvordan samarbejdet gik, skulle have fuld betaling.

Her startede Idéen til Finesse Marketing.

Konceptet

Kender du følelsen af ikke at være prioriteret, hvor du som kunde føler, at du er den eneste, der har noget på spil i samarbejdet?

Vores koncept er bygget op omkring, at du altid skal føle dig i fokus og få reel værdi for dine penge.

Vi arbejder strategisk med så få kunder som muligt, så længe som muligt og så tæt som muligt på deres forretning. På den måde får du din egen dedikerede eksterne marketingafdeling, der fordyber sig i din virksomhed.

Value for Money
Proaktivitet
Samarbejdet

Feedback og faktura

Hver måned, inden du modtager din faktura, vurderer du os på 3 parametre. 

Hvis du vurderer os 3 ud af 5 eller mindre, på bare et af de 3 parametre, skærer vi 35,5% af din faktura den pågældende måned. Herefter sætter vi ind på at nå til tops igen.  

Det er din garanti for, at vi altid arbejder efter dine mål og at du er glad for samarbejdet, uanset hvornår i samarbejdet det måtte være. 

Value for Money
Proaktivitet
Samarbejdet

Er du i tvivl?

Vi har samlet de hyppigste spørgsmål, som vi håber giver svar på dine spørgsmål

Vi kommer altid med sparring i forhold til de indsigter vi får via din annoncering. Vi har også en god forretningsforståelse, både igennem erfaring, men også uddannelsesmæssigt, qua bachelor i Innovation & Entrepreneurship. Du kan derfor altid søge sparring og rådgivning i et samarbejde hos os. Det er ganske enkelt en del af ”pakken”.  

Vi arbejder ikke med en fast pris, da vi ikke har standardløsninger. Det vi laver for dig, skal matche dit- og din virksomheds behov, for at give de bedst mulige resultater. 

Lad os derfor tage en snak om, hvor du gerne vil hen med din virksomhed. Så snakker vi pris derefter.

Ring på
22 54 41 30

 

Dit annoncebudget afhænger af den målgruppe du skal sælge til og hvilket produkt du skal sælge. Vi går efter at øge annoncebudgettet, i takt med at vi får testet af hvad der virker bedst, så pengene bliver brugt optimalt.

For at kunne opnå resultater er der dog nogle tommelfingerregler:

  • E-com skal man generelt regne med at starte på 9000 kr. pr. mdr. 
  • Ved leadgenerering kan man starte med et lavere budget.

HUSK dette er kun tommelfingerregler og vi anbefaler altid at du tager fat i os, så vi kan få afdækket dit behov og ønskede resultater.

Det er rigtig vigtigt, at dit content er godt. Derfor arbejder vi sammen med dygtige content creators som producerer ud fra vores anvisninger. På den måde, bliver produktionen lavet på baggrund af de indsigter vi får, i takt med at I får mere data, og udfører løbende tests. Vi står for alt kommunikationen omkring produktionen. 

Du har også mulighed for selv at stå for produktionen. Her er det super vigtigt, at du har en kontinuerlig proces omkring det, og at du har det klar til tiden, så vi har gode forudsætninger for at skabe resultater for dig.  

Vi sørger for at skrive det indhold som skal bruges. Vi ligger det dog altid til godkendelse hos dig, i en overskuelig skabelon, inden noget bliver sat live. Vi sætter os grundigt ind i din forretning, så vi kan kommunikere det rigtige budskab.  

MicrosoftTeams-image

Lad os tage en snak!

Du er kun et 30 min. kald fra at finde ud af om vi er din vækstpartner
Skip to content